Skoči na glavno vsebino
04 506 13 00 info@lu-skofjaloka.si

Nadaljujemo z novimi dogodki v okviru Tednov vseživljenjskega učenja, ki potekajo od 10. maja do 16. junija 2024. Nacionalni koordinator je Andragoški center Slovnije. Za financiranje TVU smo se prijavili na javni razpis Ministrstva za vzgojo in izobraževanje. Spodaj izpostavljamo najpomembnejše dogodke v četrtem tednu trajanja.

Še posebej pa vabimo na predavanje z naslovom Kaj je astrologija in kaj nam nudi?.Predavanje bo potekalo v ponedeljek, 10. 6. 2024 ob 17.00 v učilnici 157 v Šolskem centru Škofja Loka (Podlubnik 1b, 4220 Škofja Loka).

Astrologija je dragocena. Na astrološko karto lahko gledamo kot na zemljevid – energetski načrt, ki mu rečemo naše življenje. Nismo mi ta karta. Astrološka karta je le nebesni prikaz silnic, ki so bile aktivne v času našega rojstva in nas vlečejo v določene smeri, ne samo preko dogodkov, tudi preko našega zemljskega karakterja. Z astrologijo si lahko pomagamo bolje razumeti nas same in ljudi okoli nas. Gre za ozaveščanje naših boljših kvalitet in tudi zahtevnejših karakteristik. Na ta način zahtevnejše lažje transformiramo in tiste izkustveno prijetnejše lažje v polnosti živimo. Vabljeni na predavanje o osnovah astrologije

Za udeležbo na predavanju je potrebna predhodna prijava na POVEZAVI (KLIKNI)

Za več informacij pokličite na 04 506 13 20 ali pišite na mateja.boznar@lu-skofjaloka.si.

[Obiskano 25-krat, od tega danes 1-krat]
Zapri nastavitve dostopnosti