Skoči na glavno vsebino
04 506 13 00 info@lu-skofjaloka.si

LOŠKO UČNO SREDIŠČE odpira svoja vrata

Škofja Loka se pripravlja na svež val izobraževalnih priložnosti z odprtjem LOŠKEGA UČNEGA SREDIŠČA, ki bo gostilo raznolike in navdihujoče delavnice, prilagojene neposredno potrebam in željam lokalne skupnosti.

Po temeljiti analizi izobraževalnih potreb in želja ljudi, izvedeni preko obsežne ankete, je učno središče oblikovalo pester nabor delavnic, ki bodo zadovoljile raznolike interese prebivalcev Škofje Loke.

Začenjamo s privlačnima delavnicama polstenja in terapevtske samomasaže dlani. Polstenje je starodavna obrt, ki omogoča ustvarjanje raznolikih in unikatnih izdelkov, medtem ko terapevtska samomasaža dlani prinaša sprostitev in pomiritev v hitrem tempu sodobnega življenja.

Vabimo vas, da se nam pridružite na naših delavnicah, kjer boste lahko spoznali nove spretnosti, se sprostili in se povezali z lokalno skupnostjo. Delavnice so popolnoma brezplačne za vse udeležence, saj jih financira občina Škofja Loka, ki se zavzema za izboljšanje kakovosti življenja svojih prebivalcev.

Ne zamudite priložnosti, raziščite svoj izobraževalni potencial in se naučite novih veščin v prijetnem okolju LOŠKEGA UČNEGA SREDIŠČA. Prijavite se že danes in odkrijte svet možnosti, ki jih ponuja naša skupnost.

Prijava na delavnico Polstenja: https://prijave.snipi.si/y7PU2hd58Yx

Prijava na delavnico Refleksne samomasaže dlani: https://prijave.snipi.si/0MqU0hbJWay

Veselimo se vaše udeležbe!

Več informacij na mateja.lavrinec@lu-skofjaloka.si ali preko tel. 04 506 13 30.

[Obiskano 948-krat, od tega danes 1-krat]
Zapri nastavitve dostopnosti