Skoči na glavno vsebino
04 506 13 00 info@lu-skofjaloka.si

V mesecu aprilu 2024 smo pričeli z vpisovanjem udeležencev v brezplačne tečaje slovneščine po programu Začetna integracija priseljencev-ZIP.

KAJ JE ZIP?

Program ZIP je 180 urni tečaj, ki vključuje učenje slovenskega jezika in seznanjanje s slovensko zgodovino, kulturo in ustavno ureditvijo RS.

KOMU JE NAMENJEN?

Tečaj je namenjen tujcem, ki niso državljani Evropske unije. Za vpis potrebujejo potrdilo o izpolnjevanju pogojev za udeležbo. Potrdilo za brezplačno udeležbo izda upravna enota.

POTEK

Tečaj poteka 2x tedensko po 4 šolske ure, v popoldanskem ali dopoldanskem času.

PRIJAVA

  • Na tečaj se lahko prijavite v času uradnih ur Ljudske univerze Škofja Loka. Na vpis pridete osebno, s seboj prinesete potrdilo z upravne enote. Ob vpisu vam bomo dali več informacij o tečaju ZIP.
  • Pokličite nas na 04 506 13 20 in se bomo dogovorili za termin vpisa.
  • Na naslov mateja.boznar@lu-skofjaloka.si nam sporočite vaše podatke (ime, priimek, telefon, email) in vas bomo kontaktirali.
  • Izpolnite elektronsko prijavnico na povezavi TUKAJ

V roku enega meseca vas bomo povabili na vpis in testiranje vašega predznanja slovenskega jezika. Po vpisu in testiranju znanja lahko pričakujete, da se bo tečaj začel v roku dveh mesecev. Če veste, da tečaja v prihodnjih dveh mesecih ne boste mogli obiskovati, oddajte prijavnico kasneje.

Izvajanje programa učenja slovenskega jezika in seznanjanja s slovensko zgodovino, kulturo in ustavno ureditvijo v obliki enotnega programa Začetna integracija priseljencev (ZIP) sofinancirata Evropska unija iz Sklada za azil, migracije in vključevanje (AMIF) in Urad Vlade RS za oskrbo in integracijo migrantov.

VEČ INFORMACIJ
Mateja Božnar, organizatorka izobraževanja odraslih

  • mateja.boznar@lu-skofjaloka.si
  • 04 506 13 20

[Obiskano 33-krat, od tega danes 1-krat]
Zapri nastavitve dostopnosti